top of page

Temakveld på Toten Montessoriskole

Tirsdag 17. mars kl 17:30–19:30 arrangerer FAU ved Toten Montessoriskole temakveld om mat og barn, og jeg må være så ærlig å si at jeg er skikkelig spent på hvor mange som kommer denne kvelden!


Nå er jeg mer enn middels opptatt av hva vi putter i munnen vår både barn og voksne, og jeg vet at jeg ikke kan forvente at alle andre deler min lidenskap. Det vi likevel kan være enige om, er at vi alle ønsker at barna våre skal være friske, aktive og våkne, og at vi bekymrer oss dersom alt ikke ser ut til å være like bra. Det alene kan være en god grunn til å møte opp akkurat denne kvelden!


Maten vi spiser kan bety mye for barnas positive opplevelser i hverdagen, deres aktivitetsnivå, energi og utfoldelse. Jeg ønsker ikke en kveld preget av strenge pekefingre og høy moral. Det jeg ønsker meg er ærlige voksne som tør å sette ord på de utfordringer vi møter i en travel hverdag, voksne som tør å dele både suksesser og nederlag- og som ikke er uvillige til å gi fra seg noen gode oppskrifter de vet barna sine er veldig glad i.


Kanskje vil en slik kveld gjøre det lettere for oss å ta tryggere og klokere valg for barna våre, når vi vet at vi ikke er alene om våre synspunkter?


Jeg håper vi ses denne tirsdagen!Linn J. Nymoen, foredragsholder.


134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page